Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cipzáras vagy Fűzős menyasszonyi ruha?

 

Ma is nagy kérdés a menyasszonyok körében melyik megoldást érdemes választani.
Melyik jobb a menyasszonyi ruhához? Valóban teljesen mindegy, csak a kinézet számít? A fűző tényleg kényelmetlen?

Ezekkel a kérdésekkel gyakorta szembesülünk, mert számos olyan tévhit kering a köztudatban, ami elbizonytalaníthatja a lányokat. A menyasszonyok többsége az esküvő előtt még sosem viselt nagy ruhát, és nem ismerik milyen érzés akár a fűzős menyasszonyi ruha, akár a cipzáras.

 

Erre igyekszünk most megoldással szolgálni, hogy könnyebb legyen a választás.

 

Lássuk a cipzáras menyasszonyi ruha előnyeit:

 

  1. Gyorsan és könnyedén fel lehet venni, tényleg szinte csak bele kell ugrani, felhúzni a cipzárt és már fenn is van.

 

  1. Ha varratni szeretnétek a menyasszonyi ruhát, akkor a cipzár sokkal könnyebb megoldás, nem igényel sok aprólékos munkát a bevarrása.

 

  1. Helyezhető akár a ruha hátrészére, középre, de ha olyan ruhát szeretnétek, aminek nyitott a háta, vagy csupa tüll és bekúszó csipke motívum díszíti, akkor oldalra kell tenni a cipzárt.

 

  1. A cipzár elrejtésére jó megoldás, ha egy sor apró, bevont gombbal elrejtjük, ilyenkor olyan, mintha csak egy gombsor nyitná a ruhát.

 

A fűzős menyasszonyi ruha előnyei:

 

  1. az elsők között kell megemlítenünk a fűző kivételes „tehetségét”, ami a tökéletes női alak megmunkálását jelenti. Nincsen két egyforma női test sem, akkor hogyan lehetne a ruhákat szabványos méretben megcsinálni és elvárni, hogy mindenkin jól mutassanak. Nos, a fűzős menyasszonyi ruha előnye ebben rejlik, egy kicsit enged itt, egy kicsit lehet szorítani ott. Olyan alakot varázsol, hogy a menyasszony lepődik meg rajta leginkább, mennyire gyönyörűen néz ki. Kellően meg tudja emeli (ahol kell, ott meg leszorítani) a dekoltázst, a derekat és a csípőt karcsúsítja.

 

  1. A fűzős megoldásnak köszönhetően nem kell alakítani a ruhákon. Mi mindig azt mondjuk a lányainknak, hogy az a tökéletes ruha, amit ha felvesznek, egyből illik hozzájuk méretben, és stílusban is. De semmi szabás-varrás! Hisz ha már hozzá kell nyúlni a menyasszonyi ruhához, akkor veszíthet a tartásából, az eleganciájából, az anyag rugalmasságából.

 

  1. Az esküvő napján a készülődés pillanatait sokszor már a fotós is megörökíti, legyen az akár korán reggel, vagy jóval a buli előtt. Ha meg már ott a fotós kell neki jó alapot szolgáltatni, és egyik ilyen, amikor vagy az édesanya, vagy a koszorúslányok befűzik a menyasszony fűzős ruháját. Kivételesen elegáns mozzanat.

 

  1. Meg kell cáfolnunk sok téves gondolatot a fűzők kényelmetlenségéről. Garantáltan állíthatjuk, és erre menyasszonyaink a bizonyítékok, hogy ha jól el van készítve mind a ruha, mind a fűző, ahogyan azt kell, akkor nem kényelmetlen, és nem is merev. A legtöbb esetben még sokkal kényelmesebbnek találták a menyasszonyok a fűzős menyasszonyi ruhát, mint a cipzáras megoldást. Itt kell megjegyeznünk, hogy amikor felöltözik az ara, akkor rá kell igazítani a fűzőt, ahogy abban a pillanatban neki a legkényelmesebb. Majd figyelni kell, mert a nap folyamán a test elkezd melegedni, és a hőmérsékletváltozás miatt tágulhat a ruha is. Ilyenkor is tökéletes a fűző, mert egy egyszerű megszorítással újra tökéletesen illeszthető az alakra. Akkor szorítjuk vagy engedjük bővebbre, amikor szükséges!

 

  1. Véleményünk szerint az életben nem sok olyan lehetőség adódik, hogy egy fűzős estélyi- báli vagy éppen menyasszonyi ruhát viselhessünk. Az alkalmi ruhák többsége cipzárral készül, így azt ki tudjuk próbálni egyéb rendezvényeken is. Aki egyszer már viselt egy jó fűzős ruhát, annak minden előnyével, az tudja mire képes!

 

Ha még nem próbáltatok egyik megoldással készült ruhát sem, akkor javasoljuk, kezdjétek a fűzőssel, és nézzétek meg milyen érzés, mit csinál a testetekkel, majd próbáljatok fel cipzárasat is.

Nem vagyunk egyformák, és pont ettől vagyunk különlegesek! Úgy gondoljuk mindenki egyedi, ezért csak egyedül neki való egy ruha. Nálunk minden ruhát csak az viselhet, akié az adott modell.

 

Nincs használt ruha, nincs kölcsönzés, nincsenek megsárgult ruhák!

 

De vannak egyedi, különlegesen készített menyasszonyi és menyecske ruhák, minden ruha garantáltan vadonatúj, gyönyörű, sérülésektől, szakadásoktól mentes. Miért viselnél drága használt ruhát, mikor csak a tiéd lehet a kiválasztott ruha kedvezőbben a kölcsönzős díjjaknál. Nem kell még foglalót sem fizetned, hiszen minden ruhánk készleten vár, ha megszeretted nem kell hetekig várnod rá, ha megfelel, akár még aznap el is viheted tőlünk!

 

Nézzétek át a téli menyasszonyi ruháinkat is »

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Az oldal tetejére