Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gelencsér Tímea Anderella menyasszonyi ruhában

Miss World Hungary 2016 győztese is az Anderella-val dolgozott…

Gelencsér Tímea menyasszonyként 

A kivételes szépségű, Gelencsér Tímea nyerte a Magyarország Szépe versenyt 2016-ban!

Hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy mi már dolgozhattunk Timivel egy különleges fotózás alkalmával…

Az egzotikus Timi, végtelenül közvetlen, kedves, de ami a modelleknél fontos: kitartó és alázatos abban, amit csinál, könnyű volt együtt dolgozni vele. Örülünk, hogy a véletlen összehozott bennünket egy munka alkalmával, melyből reményeink szerint több közös projekt is születni fog!

 

Azok a menyasszonyi ruhák, amiket neki szántunk (mondanunk sem kell) kifogástalanul álltak rajta, meg is egyeztünk vele, hogy azt a bizonyos ruhát, amelyik neki is legjobban tetszett le sem kellene vennie soha többet… :-)

 

Kíváncsiak vagytok rá melyik ruha volt Timi nagy kedvence, vagy, hogy melyekben fotóztuk őt és milyen céllal?

 A fotózás az Esküvő trend magazin szervezésében zajlott, csupa hozzáértő, hivatását szerető, és abban professzionális szakember társaságában!

 

Ezeken a fotózásokon, ahol ennyien vagyunk, és mindenkinek az a legfontosabb, hogy az általa képviselt terület a lehető legjobban mutasson majd a képeken, a fodrásznak a haj, a sminkesnek az arc… nekünk pedig mégiscsak a ruhák, előfordulnak különböző elképzelések a megvalósításra. Itt pedig pontosan ez volt a legjobb rész.

 

Mindannyian úgy gondoltuk, hogy a kevesebb több!

Timi bájos személyisége is érvényesülni tudjon, nem szerettük volna Őt elnyomni, így a smink csak emelte a szép bőrét, a tekintetét, a hajkorona gyönyörű éke volt a menyasszonyi ruhás hangulatnak.

Az egyik választott ruha a pezsgő színű menyasszonyi ruha, ami egy nagyhercegnős stlye, a másik egy vadabb, fekete- fehér enyhe sellő fazonba hulló esküvői ruha kreáció volt.

Mindkettőben kivételesen gyönyörű volt!

 

Köszönjük az együttműködést!

Az oldal tetejére