Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan és Mikor válassz menyasszonyi ruhát?

 

 

Elkezdődtek a jövő év menyasszonyi ruha modelljeinek próbái, folyamatosan érkeznek hozzánk, azok a menyasszonyok, akik azonnal haza is szeretnék vinni az álom ruhájukat. Mivel nálunk hangsúlyozottan minden menyasszony új ruhát kap, így lehetőségük van akár azonnal haza is vinni a ruhát.

 

Egyre viszont figyeljetek, minden modellünk egyedi, csupán 1 maximum 2 méretben állnak rendelkezésetekre egy esküvői szezonban. Aki előbb megtalálja, azé lesz a ruha. Ráadásul menyasszonyi ruha rendelésére nincs lehetőség, mert igyekszünk megtartani a ruhák sajátosságát, ezért nem készülnek tömeggyártásban!

 

A menyasszonyi ruhánkat a weboldalon lévő árakon bárki megvásárolhatja, és garantáljuk, hogy abban a ruhában előtte senki sem állt oltár elé! Szerintünk nagyon fontos, hogy a lányaink megtapasztalhassák azt a különleges érzést, hogy új ruhában, és nem mások által már viseltben, mondhatják ki a boldogító igent.

 

Nézd meg menyasszonyi ruha kollekciónkat »

 

Nagyon lényeges kérdés, hogy milyen legyen a menyasszonyi ruha fazonja?

 

A személyes tanácsadással egybekötött ruhapróbán mindent megbeszélünk, és segítünk a tökéletes, hozzád illő fazon megtalálásában. Sokszor nem az a ruha fog nyerni, amelyiket te egy fénykép alapján álmaid ruhájának gondolsz, hiszen rajtad nem biztos, hogy előnyösen mutat. Ezért javasoljuk legyetek nyitottak, és próbáljatok fel több fazonú menyasszonyi ruhát, nézzétek meg a milyen egy sellő fazonú menyasszonyi ruha, egy A-vonalú menyasszonyi ruha, vagy hogyan áll a hercegnős fazon. Aki merészebb, bátran próbálkozhat egy rövid menyasszonyi ruhával is, több olyan modellünk is készleten van, melyek átalakíthatóak, akár az egész szoknyarész le vagy felcsatolható.

 

Ha nem a tökéletes fazonú ruhát választod, akkor előfordulhat, hogy sok bosszúságot okoz. Ha a ruha szorít, tör, vagy éppen itt-ott lecsúszik, akkor egész nap ezekre fogsz figyelni, ahelyett, hogy önfeledten szórakoznál, és élveznéd a saját esküvődet.

Ezért erre hangsúlyozottan nagy figyelmet szentelj a menyasszonyi ruha kiválasztásakor

 

Nem utolsó szempont a menyasszonyi ruha anyagának kiválasztása sem…

 

Vajon a csipke menyasszonyi ruha, vagy egy csupa tüllből készült, esetleg szatén anyagú illik hozzád jobban? Természetesen rengeteg változatot lehet találni, a mi személyes kedvenceink, amikor ezeket a különleges anyagokat kombinálva használjuk, és egy ruhába több stílust is vegyítünk, ezáltal adunk egy sajátos, különleges hatást a ruhának.

 

Az, hogy a menyasszonyhoz melyik illik leginkább, azt nagyban meghatározza a személyisége. Mi szeretünk beszélgetni a hozzánk érkező lányokkal, minél jobban megismerni őket, látni azt mire vágynak igazán, és ezek alapján mutatjuk meg nekik a ruhákat.

Annak a menyasszonyi ruhának lesz a leginkább sikere az esküvőn, amelyikben a menyasszony szívből jól érzi magát, szereti a ruhát, és úgy érzi ez kimondottan neki készült, az az ő álmai menyasszonyi ruhája…

 

Arra törekszünk, hogy mindenkivel el tudjunk tölteni ilyen hasznos időt, és a lányaink arcán minél gyakrabban lássuk azt a bizonyos „EZ AZ A RUHA” mosolyt!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Az oldal tetejére