Tudnivalók | Cégünkről

 

A mottónk:

„Exkluzív Take Away! Fogd és vidd!”

Mert minden menyasszonynak lehet új ruhája!

 

Tiéd lehet a több mint 100 menyasszonyi- és menyecske ruha modell bármelyike, azonnal, készletről. Hihetetlen, de egyetlen kölcsönzés áráért a tiéd örökre egy vadonatúj menyasszonyi vagy menyecske ruha, sőt még meglepetés ajándékokkal is kedveskedünk a nálunk vásárló menyasszonyoknak.

 

 

ANDERELLA WEDDING BOUTIQUE…

a menyasszonyok webáruháza, a hely ahol minden egy kicsit más!

 

Szerintünk semmit sem kell bizonygatni, hogy miért vagyunk jók, miért szép, miért éri meg..., A legjobb talán az, ha te magad alkotsz rólunk véleményt a saját tapasztalataid alapján.

 

Gyere el, és légy az elsők között, akik láthatják azt az új irányt, amit képviselünk a menyasszonyi és a menyecske ruhák világában. Ha kíváncsi vagy rá milyen egy igazi Barbie rózsaszín ruhacsoda, vagy egy extravagáns fekete-fehér kreáció, vagy szeretnéd látni a kollekciónk új exkluzív csipke menyasszonyi ruháit, akkor itt a helyed! Minden ruha a mi ötleteink alapján készült egyedi designnal, a menyasszonyi ruháinkat sehol máshol nem kapni!

 

Az Anderella Wedding Boutique azzal a céllal alakult, hogy minden lánynak biztosítani tudja azt az érzést, hogy egyszer az életben (de reméljük többször is lesz hasonló, más esemény kapcsán is) Ő lehessen a legszebb, Őt nézze és csodálja mindenki. Ehhez szerintünk kell az az érzés, hogy ne a mások által már többször is viselt és használt esküvői ruhában álljon ott, hanem egy csodaszép ruhakölteményben, ami csakis rajta volt ott és akkor először!

 

A mottónk:

Exkluzív Take away! Fogd és vidd!

Mert minden menyasszonynak lehet új ruhája!

 

Tiéd lehet a több mint 100 menyasszonyi- és menyecske ruha modell bármelyike, azonnal, készletről, hihetetlenül kedvező áron. Igen, egyetlen használt ruha kölcsönzésének áráért hazaviheted egyedi tervezésű menyasszonyi ruhádat, amit garantáltan máshol nem lehet megszerezni.

 

Nincs várakozás, otthonod kényelméből webáruházon keresztül kiválaszthatod a kedvenc ruháidat, majd az Anderella bemutató termében személyesen meg is próbálhatod.

Legyél egyszeri és megismételhetetlen!

 

Minden egy helyen, amire egy menyasszonynak szüksége lehet a nagy napon… a VŐLEGÉNYEN KÍVÜL! :-)

 

 

Miért esküvői ruha webáruház?

 

A mai időszűkös és állandóan rohanó világban úgy tapasztaltuk senkinek, főleg a menyasszonyoknak nincsen arra felesleges ideje, hogy napokig, hetekig járják a várost, vagy akár városokat felkutatva minden esküvői ruhaszalont, álmai ruhája után. Mindezt úgy, hogy fogalmuk sincs mi vár rájuk egy-egy helyen, vagy esetleg annak a bizonyos menyasszonyi ruhának mennyi lesz a kölcsönzési ára, egyáltalán szabad-e a ruha az esküvő napjára…stb.

 

Mi egy olyan megoldást kínálunk, ahol ezekkel nem kell foglalkoznod!

Egyszerűen annyi a teendő, hogy otthonod kényelmében leülsz a géped vagy akár az okostelefonod mellé, és átnézegeted a weboldalunkat.

 

100% képhű garancia!

 

Minden menyasszonyi és menyecske ruhát magunk fotóztunk be, szakképzett csapattal együtt dolgozva, azért, hogy mindegyiket úgy láthasd, hogy azt magadon is el tudd képzelni. Tehát garanciát vállalunk azért, hogy amit a képeken látsz az a valóság!

100 % képhű, eredetiségi garanciát adunk!!!

 

Ha mégsem azt kapnád, amire számítottál, küld vissza, mi visszaadjuk a vételárat, és egy apró ajándékkal megköszönjük, hogy bizalmad volt bennünk, és tőlünk rendeltél. 

 

Spórolj időt és pénzt magadnak!

 

Az esküvői ruha webáruház nagy előnye, hogy nem kell elvesztegetned rengeted időt a kutakodással, minden menyasszonyi-, menyecske ruha, esküvői kiegészítő, ékszer, menyasszonyi hajdísz, tiara, fátyol, sőt még menyasszonyi cipő, combfix és harisnya is egy helyen megtalálható, széles választékban.

 

Minden raktáron van, akár azonnal el is viheted személyesen, de házhoz is szállítjuk neked.

 

Tesszük mindezt úgy, hogy egyetlen ruha kölcsönzési áráért új menyasszonyi ruhát adunk neked. Bizalmad megköszönéseként pedig számíthatsz egy kis meglepetésre is a menyasszonyi ruha vásárlásod mellé, akár személyesen jössz el hozzánk, akár rendelsz.

 

Egyénre szabott próba tanácsadással

 

Amennyiben személyesen szeretnéd felpróbálni életed legszebb napjára szánt esküvői ruhát, megszeretnéd nézni magad a tükörben, összehasonlítani a sellő fazonú és A-vonalú menyasszonyi ruhát, melyik hogyan áll és melyikben érzed magad igazán különlegesnek? Ennek sincs akadálya! Menyasszonyi ruha, menyecske ruha és egyéb kiegészítők próbájára / megtekintésére is lehetőséget biztosítunk.

 

Sőt, minden mennyasszonnyal személyre szabottan foglalkozunk, és igyekszünk a segítségére lenni a megfelelő anyag, szín és ruhafazon kiválasztásában. Ha megvan a tökéletes menyasszonyi ruha, az esküvői kiegészítők, ékszerek, fátylak, cipők kiválasztásában is tanácsot adunk, hiszen az összhatás nagyon fontos. Stílustanácsadással egybekötött kötetlen, vidám hangulatú próbára számíthat nálunk minden menyasszony.

 

Az esküvői ruha nem önmagában szép, szinte semmit sem ér, ha azt nem örömmel, és boldogsággal viseli a tulajdonosa. Tőled lesz sugárzó és gyönyörű, hiszen a ruha csak ahhoz járul hozzá, hogy a te szépségedet emelje ki!

 

Időpont foglalás ruhapróbára

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed látogass meg minket elérhetőségeink egyikén, ehhez előzetes időpont egyeztetésre van szükség.

Időpont egyeztetés gyáli bemutató terem és esküvői ruhaszalon vagy szegedi cégszékhelyünk egyikébe lehetséges.

 

Weboldalon keresztül:

Több lehetőséged is van időpontot kérni ruhapróbára

* közvetlenül a főoldalon, az óra ikonra kattintva

* a kedvencek menüpont alatt a kedvenc termékekre

 

Ebben az esetben meg kell adnia a preferált napot és időpontot, amikor megszeretnél minket látogatni, ezenkívül elérhetőségeid (telefonszám, e-mail) majd a lehető leghamarabb (legkésőbb 1 munkanapon belül) meg fogunk keresni az időpont pontosításával kapcsolatban.

 

Telefonon a kapcsolatok alatt megadott telefonszámon munkaidőben.

 

Ha gyál esküvői ruhaszalonunkba kérsz időpontot ruhapróbára, akkor lehetőség szerint használd a webáruház „Kedvencek” funkcióját. Így mi már elő tudjuk készíteni a kedvenc ruháidat mire megérkezel.

 

Szegedi székhelyünkre viszont csak a kedvencekként kiválasztott termékeket áll módunkban elvinni neked, ezért fontos, hogy előre tájékozódj a webáruházon a ruhákkal és az esküvői kiegészítőkkel kapcsolatban és jelöld meg a kedvenc ruháidat a „Kedvencek” menüpontot használatával!

  

Címünk és elérhetőségeink:

 

Megközelítés »

 

GYÁLI BEMUTATÓ TEREM

Cím: 2360 Gyál, Árpád utca 13.

Telefonszám: +36 / 70 533-2572

Email: info@anderella.hu

 

SZEGEDI PRÓBALEHETŐSÉG

Cím: 6726 Szeged, Cinke utca 1/5

Telefonszám: +36 / 70 533-2572

Email: info@anderella.hu