Tudnivalók | Kedvezmények

 

 1. Menyasszonyi ruhák visszavásárlása

  1. Bevezető a visszavásárlásról

  2. Hogyan zajlik?

  3. Visszavásárlás feltételei

  4. Visszavásárlási árak

  5. Kötelezettségek és jogosultságok

 2. Nagykereskedés bemutatótermünkben és webshopban

 

 

 I. Menyasszonyi ruhák visszavásárlása

1. Bevezető

Mint azt már sokan tudjátok cégünk saját tervezésű, és teljesen új menyasszonyi- és menyecske ruhák eladásával foglalkozik. Célunk, hogy minden menyasszony átélhesse azt a varázslatot, hogy vadonatúj menyasszonyi ruhában állhasson az oltár elé.

A ruhák árait pedig úgy alakítottuk ki, hogy az a menyasszonyoknak és a családjuknak se okozzon hatalmas problémát. Tudjuk, hogy az esküvő nagy költségekkel jár, és a menyasszonyi ruha az, amin sokan kénytelenek spórolni, pedig szívük szerint nem tennék.

Nálunk, ha szeretné a menyasszony, akkor meg is tarthatja a ruháját, hiszen az övé, bármit csinálhat vele, át is alakíthatja, vagy elajándékozhatja, megtarthatja, ami a szívének kedvesebb.

Viszont sokan vannak úgy vele, hogy szeretnének teljesen új menyasszonyi ruhát, de az esküvő után számukra gondot okoz a tárolás, vagy csak egyszerűen nem tudnak a ruhával mihez kezdeni.

Nos, elsősorban rájuk való tekintettel kerül bevezetésre ez a különleges lehetőség, hogy a nálunk vásárolt menyasszonyi ruhákat „visszavásároljuk” a menyasszonyoktól.

 

2. Hogyan zajlik?

Ha eljöttök hozzánk menyasszonyi ruha próbára, akkor a legnagyobb odafigyelés mellett lesz alkalmatok megtalálni azt a ruhát, amelyik nektek a tökéletes. Kizárólag tiétek arra az időpontra az esküvői ruhaszalon, senki más nincs ott ilyenkor. Ha megvan a menyasszonyi ruha, akkor megbeszéljük, hogy ti mit szeretnétek.

Ha biztosak vagytok benne, hogy visszahozzátok majd a ruhát az esküvő után, akkor megnézünk egy mindenkinek megfelelő időpontot (aminek nem kell rögtön az esküvő után lennie) ugyanakkor maximum 3-4 héttel a buli után legyen.

A megbeszélt időpontra visszahozzátok a menyasszonyi ruhát (nem kell kimosni stb. a ruhák állapotának leírását lejjebb olvashatjátok) és együtt átnézzük milyen esetleges sérülések vagy szennyeződések vannak rajta.

Ha a feltételeknek megfelel, akkor visszavesszük, és nektek pedig kifizetjük a menyasszonyi ruhák mellett feltüntetett visszavásárlási árat!

 

Ha azonban a ruhák kiválasztásakor még nem vagytok biztosak benne, hogy mit szeretnétek csinálni a menyasszonyi ruhával, az sem baj. Elviszitek a ruhát, és elegendő, ha telefonon vagy e-mailben jelzitek az esküvőt követő 1 hónapon belül, hogy szeretnétek hozzánk visszahozni. A többit pedig megoldjuk, ha a ruha megfelelő állapotú, akkor visszavesszük!

 

3. Visszavásárlás feltételei

 1. Anderella márkás menyasszonyi ruha
   Kizárólag a nálunk vásárolt menyasszonyi ruhát áll módunkban visszavásárolni.
 2. Időkorlát betartása
   Ha a menyasszony úgy dönt, hogy a menyasszonyi ruhát nem tartja meg, akkor azt az esküvő után kell hozzánk visszahoznia záros időn belül. Ezt egyénileg beszéljük meg, de nem lehet hosszabb az esküvőt követő 3-4 hétnél.
 3. Tartozékok megőrzése
   A menyasszonyi ruhát a menyasszonyi alsószoknyával és a ruhazsákkal együtt kell visszahozni, ezek tartozékai a ruhának. Illetve vissza kell hozni a menyasszonyi ruha fűzőjét, övrészt és minden egyebet, ami hozzá tartozott.
 4. Megfelelő állapotú menyasszonyi ruha
   Csak a megfelelő állapotban megőrzött menyasszonyi ruhákat vásároljuk vissza. A ruhák állapotának leírását itt láthatjátok:

A visszahozott menyasszonyi ruhák állapota:

MEGFELELŐ:

 1. A rendeltetésszerű használatból eredő kisebb szennyeződések az alján, vagy az uszály piszkolódása, esetleges gyűrődések nem okoznak gondot.
  A menyasszonyi ruhák tisztításáról ebben az esetben mi gondoskodunk!
 2. Ha olyan a ruha, hogy a szoknyarész több fodorból, vagy tüllből áll, és ezek közül véletlenül 1-2 megsérül, kisebb mértékben, akkor azt mi kijavítjuk.

NEM MEGFELELŐ:

Nem áll módunkban visszavásárolni azokat a menyasszonyi ruhákat:

 1. amelyeken súlyos, nagy felületen látható szakadások vannak,
 2. le vannak öntve különböző maradandó foltot hagyó étellel, vagy itallal (pl. vörösbor, pörkölt, cola, kávé…)
 3. nincs meg minden tartozéka (pl. hiányzik az uszály, a menyasszonyi alsószoknya, elveszett a ruhazsák.. stb.)
 4. a menyasszonyi ruhán égési sérülések vannak (pl. tűzijáték, cigaretta nyomok… stb.)
 5. láthatóak javítási kísérlet nyomai (pl. megpróbálták megvarrni, eltüntetni a szakadást, elmaszatolták a foltot… stb.)

 

4. Visszavásárlási árak

Minden esetben érdemes tájékozódni a menyasszonyi ruhák saját adatlapján a ruhák eladási és visszavásárlási árairól.

Az árak feltüntetésre kerültek minden menyasszonyi ruha mellett. Ezek a visszavásárlási árak azokra az esetekre vonatkoznak, amikor a ruhát a „megfelelő” kategóriában leírtak szerint hozzák vissza, ekkor a teljes árat fizetjük ki.

A visszavásárlási árak 19.000 és 40.0000 forint között mozognak.

 

5. Kötelezettségek és jogosultságok

Cégünk vállalja, hogy a nálunk megvásárolt menyasszonyi ruhákat minden esetben visszavásárolja azoktól a menyasszonyoktól, akik nem szeretnék ruháikat megtartani. Visszavásárlás díját, melyet előre feltüntettünk a menyasszonyi ruhák mellett, maradéktalanul kifizetjük, ha a visszavásárlás feltételei megvalósulnak és fennállnak.

A menyasszonyok dönthetnek úgyis, hogy megtartják a menyasszonyi ruhát, annak ellenére, hogy előzőleg a vissza hozatal mellett döntöttek, vagy fordítva. Ha azonban visszahozzák a ruhákat, akkor kötelesek annak minden elemét, menyasszonyi kiegészítőjét maradéktalanul a menyasszonyi ruhával együtt bemutatni és visszaadni.

Csak az előre meghatározott visszavásárlási árat áll módunkban kifizetni!

 

 

 II. Nagykereskedés bemutatótermünkben és webshopban

 

Esküvői kiegészítőinkre és esküvői ruháinkra egyedi kedvezményeket biztosítunk partnereinknek nagykereskedési árakon.

Részletekért keressen elérhetőségeink egyikén! »