Az esküvői kiegészítők terén is igyekszünk úgy bemutatni a termékeket, hogy azokat a lehető legjobban meg tudd nézni, és a leírások alapján el tudd dönteni, melyikre van leginkább szükséged.

Kategóriákra bontottuk szét az esküvői kiegészítőket, hogy könnyen átláthatóak legyenek, és gyorsan meg tudd találni amit keresel, úgy mint:

 

Esküvői ékszerek

Nézegesd és találd meg a számtalan fajta és színű menyasszonyi nyaklánc, karkötő, fülbevaló vagy esküvői ékszer szett közül, ami a leginkább illik hozzád és a menyasszonyi ruhádhoz.

Lehet gyöngy, vagy kristályos ékszer, de nálad egyik sem csilloghat szebben!

 

Esküvői hajdísz, Tiara

Az esküvői hajdísz olyasmi, amit nyugodtan feltehet olyan is, aki esetleg a tiarát vagy a fátylat kevésbé részesíti előnyben.

A hajdíszek között található kisebb, nagyobb, köves vagy virágos díszítésű. Egy a fontos: olyat kell választani, amiben te jól érzed magad.

Sok hajdísz olyan, hogy egy gyönyörű menyasszonyi fátyol mellett is csodásan mutat. Az egyik nem zárja ki a másikat.

A tiara pedig minden királylány álma… Esküvői fátyol és tiara együtt minden örömszülőnek könnyeket csal majd a szemébe, a vőlegényről már nem is beszélve!

Csillogj és ragyogj bátran, ez a te napod!

 

Fátyol

Legyen vagy sem?

Nagy dilemma…

 

Ha segíthetünk, azzal, hogy elmondjuk a véleményünket a kérdésről akkor, íme (de zárójelben megjegyezzük, hogy továbbra is az a legfontosabb, amit te gondolsz, és ahogyan te jól érzed magad!):

A mi meglátásunk szerint a menyasszonyi fátyol csodásan kiegészítheti az esküvői ruhát, és nem csak anyagában, színeiben, de még díszítettségében is igen különleges menyasszonyi fátylakat kínálunk, széles választékban, legyen szó rövidebb vagy hosszabb fajtáról, kövekkel vagy virágokkal esetleg gyöngyökkel díszített, nálunk megtalálod, amire vágysz!

Hiszen minden esküvői ruhához más fátyol illik.

 

A menyasszonyi fátyol fő szerepe: a templomi bevonulás meghittebbé és látványosabbá tétele...
Egy édesapa életének egyik leggyönyörűbb pillanata lehet, amikor a "kislányát" az oltár elé vezeti, és az esküvői fátylát felemelheti!

Emellett remek kiegészítője lehet az esküvői fotózásnak is! Igazán egyedi és különleges beállításokat találhattok ki, ha a menyasszonyi fátyol alá bújtok, vagy fellebbentitek azt…

  

Combfix, harisnya

Nem mindegy milyen színű esküvői ruha mellett döntesz!

A harisnyának vagy a combfixnek igazodnia kell a ruha színéhez. Egy pezsgő, vagy rózsaszínű ruha alá nem igazán jó a hófehér harisnya. Javasoljuk, hogy ezekhez a ruhákhoz válaszd az ekrü színű, kicsit lágyabb megjelenésű csipkés combfixet.

A hófehér ruhánál nem kérdéses, hogy csakis a fehér csipkés combfix jöhet szóba, esetleg a testszínű harisnyanadrág, ha azt részesíted előnyben.

Javaslatunk, hogy ha nagy hercegnős, vagy A-vonalú vagy sellő fazonú menyasszonyi ruhát választasz, akkor alatta combfixet viselj. Sokkal kényelmesebb viselet az egész napos esküvői forgatagban, emellett egyes dolgok könnyebben kivitelezhetőek benne, mint a harisnyanadrágban. :-)

 

Alsószoknya

Kínálatunkban jelenleg négyféle különböző ruha abroncsból / alsószoknyából lehet választani.

 

Cipő, csizma

Menyasszonyi cipő kínálatunk folyamatosan bővül.

Jelenleg is találsz megfelelő cipőt akár csipke menyasszonyi ruha, akár csupa tüll hercegnős menyasszonyi ruha mellett döntenél.

A menyecske ruhákhoz pedig színben illő piros szatén cipőt vagy púder magas sarkút javasolunk.

A különleges esküvői csizmák pedig hamarosan érkeznek! Érdemes rá várni, mert nem mindennapi viselet!

 

Menyasszonyi ruha öv, menyasszonyi kesztyű

Korábban már javasoltuk, de valóban érdemes kipróbálni mennyi mindent tud változtatni egy ruha kinézetén, ha különleges színű és formájú kiegészítőket párosítasz hozzá.

Javasoljuk, tegyél egy hófehér esküvői ruhához egy vadító fekete menyasszonyi ruha övet, egy színben hozzáillő esküvői ékszert és egy érdekes menyasszonyi kesztyűt…

A látvány magáért beszél!

De nyugodtan kipróbálhatsz akár pink, akár piros, akár lila kiegészítőkkel is játszani, amíg rá nem találsz arra a megfelelő kombinációra, ami szerelem lesz első látásra!