Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MEGVANNAK A MENYECSKE RUHA NYERTESEINK…

 

NYERTESEINK:


  1. A nyertes BÁRMELYIK teljesen új Anderella MENYECSKE RUHÁT AJÁNDÉKBA kapja tőlünk ehhez pedig még egy ékszert is választhat!

Gratulálunk: Diána Szalontai, választott ruhája a „Misztikus piros” menyecske ruha!


  1. A nyertes " -50% vásárlási BÓNUSZ KUPONT" nyer, melyet felhasználhat bármelyik teljesen új Anderella MENYECSKE RUHÁRA, és mellé ajándékba kap egy hozzá illő harisnyanadrágot is!

Gratulálunk: Csilla Kántor, választott ruhája a „Vad magyaros” menyecske ruha!


  1. A szerencsés bármely általa választott ESKÜVŐI KIEGÉSZÍTŐRE nyer " -50% vásárlási BÓNUSZ KUPONT" és mi egy ajándék fülbevalóval is meglepjük

Gratulálunk: Hevesi Szilvia.

Arra kérjük a nyerteseinket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: info@anderella.hu és egyeztessünk a nyeremények átadásának módjáról és részleteiről!

A nyeremények átvételének / megrendelésének határideje 2016.07.01!

 

Akik most nem nyertek:

Mivel ez volt az első igazán komoly játékunk, úgy döntöttünk, adunk egy kis meglepetést azoknak is, akik most nem kerültek be a szerencsés 3 közé! Ezzel szeretnénk meghálálni az ő részvételüket is!

Amennyiben írtok nekünk egy e-mailt, 2017.07.01-ig az info@anderella.hu címre, azzal a szöveggel, hogy: „IGÉNYLEM A KÁRPÓTLÓ MEGLEPETÉST”, akkor mi rövid időn belül küldeni fogjuk!

Nálunk senkinek sincs oka búslakodni! :-)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Promociók
Az oldal tetejére