Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csomagolás

Minden tőlünk rendelt terméket legyen az ékszer, esküvői kiegészítő, menyasszonyi ruha stb. nagyon gondosan, a termék megóvását maximálisan szem előtt tartva csomagolunk, és adunk át szállításra. Minden doboz, amit küldünk olyan méretű, hogy csomagautomatába is kérhető a szállítás.

Képekkel illusztrálva mutatjuk meg, hogyan készítjük elő a megrendeléseket a szállításra.

 

Ékszerek és kisebb méretű esküvői kiegészítők csomagolása

 

Esküvői ékszerek csomagolása

 

Az ékszereket, kesztyűt, esetleg bolerót a legkisebb méretű („S” nevű) MPL dobozba csomagoljuk. Mielőtt ezeket az érzékeny divatékszereket vagy ruházatot a dobozba tennénk, alaposan kibéleljük buborékos fóliával, hogy a szállítás során előforduló mozgások ne sérthessék meg őket.

Előfordulhat, hogy a megrendelt termék egészen kicsi, például egy harisnya vagy fülbevaló, ebben az esetben buborékos borítékként küldjük.

 

Mindkét esetben a csomagolást cégünkre jellemző színű, rózsaszín szalaggal díszítünk, hiszen mégiscsak egy hölgynek készül. Ezzel is igyekszünk elegánsabbá tenni az átvételt. Reméljük elnyeri menyasszonyaink és megrendelőink tetszését!

Tekintsd meg esküvői kiegészítőink széles választékát »

 

Cipők, nagyobb méretű esküvői kiegészítők csomagolása

 

cipők csomagolása 

A webáruházból megrendelt menyasszonyi cipő, vagy alkalmi cipő csomagolására is nagy gondot fordítunk. Ezeket a termékeket általában közepes méretű („M” nevű) MPL dobozba csomagoljuk.

Ezt a dobozt alaposan kibéleljük, hogy ne mozoghasson benne a termék a szállítás során. Ha egy cipő kerül a dobozba, az nem tölti ki a méretet teljesen, így minden termék egy dobozba kerülhet a cipővel, amit még választanak.

A kis rózsaszín díszítő szalag pedig elengedhetetlen eleme a csomagolásnak. :)

Menyasszonyi- vagy menyecske ruhák csomagolása

 

Esküvői ruhák csomagolása

 

Nálunk lehetőség van menyasszonyi ruha, vagy menyecske ruha online, webshopból történő megrendelésére is. Ebben az esetben is választható a személyes átvétel a bemutató termünkben, de akár a házhoz kézbesítés is!

 

Személyes átvételnél így adjuk át a ruhát

Ha a személyes átvételt választja valaki, akkor a menyecske ruhát minden esetben egy hosszú, a ruhát teljes hosszában takaró, áttetsző zsákban kapja meg.

A menyasszonyi ruhát gyönyörű, hófehér, Anderella saját logójával díszített, elöl zipzáras ruhazsákban adjuk át. A ruhazsák elöl áttetsző fehér tüll anyagból készült, hogy látható legyen a ruha, ugyanakkor védve is van a szennyeződésektől.

A menyasszonyi ruhazsák egyes menyasszonyi ruhákhoz ajándékként jár! Ahol pedig nem képezi a vételár részét, ott 5000 forintért vásárolható meg.

A ruhazsák segítségével harmadára hajtogatható össze a menyasszonyi ruha, és két kis fül segítségével könnyedén, kézben lehet vinni.

 

Kiszállítási igény esetén így küldjük a ruhát

Akár menyasszonyi ruha, akár menyecske ruha szállításról legyen szó, azokat a legnagyobb méretű („L” nevű) MPL dobozba csomagoljuk. Ez a doboz is belefér a csomagautomatába!

A menyecske ruha könnyedén belefér, az áttetsző zsákba csomagolva pedig teljesen biztonságos, és nem éri semmilyen szennyeződés.

A menyasszonyi ruháknál ajánlatos a fehér ruhazsákba való extra csomagolás, mert így harmadára hajtogatható a ruha, és tökéletesen védve is van.

 

Szállítási és fizetési feltételekről itt találhat részletes információt »

Az oldal tetejére