Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szalagavató ruha

Kedves lányok a világ változik, fejlődik,  újdonságok sorával találkozunk nap mint nap, és ez így tökéletes. Hasonló volt ez a folyamat az elmúlt néhány évben, a szalagavató bál kapcsán is, évről- évre egyre csak más lett, nagyobb lett, igényesebb, fontosabb!

 

Fontosnak tartunk minden egyes szalagavató ruhát, nagy gonddal kezeljük, óvjuk őket, hogy teljes pompájukban láthassátok őket. Néhányat közülük bemutatunk itt is, persze ez közel sem a teljes kollekció, nagyon sok ruhával dolgozunk!

A szalagavató ruhák folyamatosan készülnek, cserélődnek, pontosan amiatt, hogy mindenki makulátlan, gyönyörű szalagavató ruhát kaphasson. Képek folyamatosan fognak felkerülni ide is, hogy bemutató, kis ízelítő anyagot kaphassatok róluk.

Ezeket ti is megnézhetitek, fel is próbálhatjátok és a szalagavató ruha kölcsönzés kapcsán is minden infót megtudhattok a szalonunkban. A szalagavató ruha kölcsönzés Budapest melletti szalonunkban, Gyálon lehetséges.

Extra jó:

A szalagavató ruha kölcsönzés alkalmával ingyenes stílus tanácsadásban is részesülhettek, (persze csak ha szeretnétek) és egyből ki tudjuk választani a megfelelő szalagavató cipőt vagy akár a ruhához illő ékszer szettet, tiarát vagy hajdíszt is!

Az oldal tetejére