Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szalagavatósok figyelem - Szalagavató ruha kölcsönzés!

 1. Mikor érdemes jelentkezni, mennyivel korábban?

 2. Időpontegyeztetés

 3. Mennyibe kerülnek a ruhák?

 4. Próbáról mit kell tudni, mi kell hozzá?

 5. Szalagavató cipők!

 6. És hogy hogyan is néz ki, mire számíthatsz, ha benézel hozzánk?

 7. Újdonság!!! Barátnős csomag

 

Az elmúlt évek lányait végig kísérve az utukon, mely a

 „fogalmam sincs mi állna jól” vagy

„nem is nekem való ez a ruha” vagy

„túl kövér (túl sovány) vagyok, úgyse leszek szép benne” vagy

„én csak farmerben és tornacipőben érzem jól magam”

és ehhez hasonló mondatokon át vezetett oda, hogy:

„AZTA ezt nem is gondoltam volna, hogy én ilyen gyönyörű is lehetek” -ig és ezzel együtt számos édesanya na és persze édesapa meghatódott könnyei kíséretében végződtek.

Szalagavató ruhák kölcsönzési ára és időpontegyeztetés »

Nehéz lett volna lemondani az idei év szalagavatós lányainak hercegnővé válásáról. Továbbra is itt leszünk, és akinek már megvan a zöld jelzése a szalagavatóval kapcsolatban, telefonáljatok bátran időpontokat egyeztetni, mert bár a korlátozások oldódnak, de mi továbbra is fokozott biztonsági intézkedések betartása mellett fogunk dolgozni, és limitált számban tudunk vendégeket fogadni.

Az oldalunkon a fotók között egyenlőre korlátozottan látjátok a szalagavató kollekció ruháit, mert gyakran változnak, sok-sok új modellel dolgozunk, ezért itt is fogunk mutatni néhányat Nektek közülük.

Fontos tudni, hogy amit nálunk találtok, azok nem sokszor, maximum 2-3 alkalommal viselt ruhák, hiszen ragaszkodunk ahhoz, hogy a ti napotok is csodaszép lehessen. Bár ez még nem a NAGY nap ugyan.. de ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy életetekben először fogtok viselni ilyen csodálatos, nagy tüll ruhákat, és ennek a pillanatnak örök élménynek kell lennie! Kezdve ezt a szalagavató ruha próbával is!

 

Bizonytalan vagy hogyan zajlanak a próbák?

Nem tudod milyen ruhákat fogsz találni?

Ha az ár sem az utolsó szempont?

Esetleg bátortalannak érzed magad, nem vagy teljesen elégedett az adottságaiddal…

Akkor ezeket most helyre tesszük, és elmeséljük mire számíthat, aki bennünket választ!

Egy pillanatra ugorjunk oda, hogyan születik meg egy ruha egészen az ötlettől a megvalósításon át addig amíg rá nem talál az a nő, akihez leginkább illik.

A szalonunk kizárólag saját ruhákkal foglalkozik, így első lépés az ötlet, majd annak papírra vetése, valahogy így:

Ezután, vagy ezzel párhuzamosan kitaláljuk melyik fazonhoz mely anyagok a leginkább megfelelőek, és azt is milyen színek használatával keljen életre a menyasszonyi ruha, adott esetben a szalagavató ruha. Mert hát azért van különbség közöttük.

Példának okáért itt van a „Gyöngyös szellő” elnevezésű menyasszonyi ruha, nevéhez hűen egy igencsak könnyed viseletet jelentő ruha, ami kifejezetten előnyös nagyobb idomokkal és teltebb vonalakkal rendelkező lányoknak. Mint láthatjátok a rajzolt tervnek megfelelően a ruha kapott egy derekat szépen karcsúsító, gyöngyökkel díszített övet is, amit halvány rózsaszín hátsó masni hangsúlyoz tovább.

Ha kíváncsiak vagytok a ruha további részleteire is, azokat itt találjátok »

 

A szalagavató ruháink fő szempontjai a következők:

 • a lányok többsége nem túl magas, így a megfelelő hossz elsődleges figyelmet igényel, hiszen ez a legnagyobb félelem, nehogy hasra esés legyen a táncból…

 • a magasabb lányoknál pedig mindig figyelembe vesszük milyen magas a partner, és szépet mutassanak egymás mellett is, ezért olyan ruhákat keresünk, ami egy alacsony sarkú, netán lapos cipőben is csodásan mutat.

 • talán még az kiemelendő, hogy sokan attól félnek, hogy a pánt nélküli ruha felső része eláll, nehogy be lehessen „látni” felülnézetből. Nos erre amiatt sem kerülhet sor, mert mindenkire olyan ruhát adunk már első próbán is, ami a saját méretében készült. Tehát nem oda-meg vissza alakított, átméretezett ruhákat fogtok kapni, hiszen a többségüket csak néhány alkalommal, vagy akár egyáltalán nem viselték még.

 

A ruhapróbáról

 • Mikor érdemes jelentkezni, mennyivel korábban?

Azt szoktuk javasolni, ha az iskolák meghatározták a szalagavató pontos dátumát, akkor mindenképpen jelentkezzetek. Sokan szeretik a ruhákat lefoglalni a nyári szünetben, így nem kell a suli idején az időpontok miatt aggódni.

Nálunk a sorrendiség elve a mérvadó, aki előbb foglal le egy ruhát az viselheti. Az a szalagavató ruha, ha szükséges egy minimális alakítás, akkor rá lesz alakítva, így már másra nem vállaljuk, hogy átszabásra kerüljön.

 • Hogyan lehet próbára időpontot kérni?

Hívhattok telefonon: +3670/533-25-72

E-mailben: info@anderella.hu

Weboldalon közvetlenül is tudtok időpont egyeztetési igényt küldeni  »

 • Mennyibe kerülnek a ruhák?

A szalagavató ruhák kölcsönzési árai 40.000 Ft. és 85.000 Ft között vannak. Az ár a ruha anyagától, a sérülékenységétől, a fazontól és a modelltől függ, és sok esetben attól is, ha a legújabb, még sosem hordott ruhára esne a választás, akkor annak magasabb a kölcsönzési ára.

 • Mit kapok a ruha mellé?

Minden esetben a ruha a hozzá való ruhazsákban kerül átadásra, és ha szükséges hozzá, akkor a megfelelő alsószoknya is a kölcsönzési ár részét képezi. A ruhát tökéletesen előkészítve, kigőzölve, fertőtlenítve (természetesen tisztítva) adjuk át.

 • Mikor lehet elvinni, illetve visszahozni a ruhát?

A ruhák elvitele általában a szalagavató hetében történik, ebben nem vagyunk annyira szigorúak, rugalmasan kezeljük, kinek mikor a leginkább megfelelő. A visszahozatalnál mindenkit arra kérünk, hogy 1 héten belül kerüljenek hozzánk vissza a ruhák.

 • Próbáról mit kell tudni, mi kell hozzá?

A próbákat minden esetben egy személyes beszélgetéssel kezdjük, ahol mi meghallgatjuk a vágyaitokat, az első elképzeléseket, majd, ha igénylitek javaslatokat teszünk, és irányt mutatunk. Minden próba speciális, minden lány egyéniség, így nem lehet általánosítani, igyekszünk egy kellemes, nyugodt légkört biztosítani a próbához, ahol bártan elengedhetitek magatokat, több ruhát is végig nézünk, hiszen csakis így láthatjátok meg a különbséget a jó, jobb és a megfelelő ruha között! Ez fontos, erre mindenképp időt fordítunk.

 • Kell-e cipőt hozni?

Nem szükséges az első próbához cipő. Ha megtaláltuk a ruhát, rengeteg gyönyörű cipőnk is van », amiből kimondottan szalagavatósok számára is vannak modellek, ha szeretnétek, akár a próbán is ki tudjuk választani a ruhához leginkább illő szalagavató cipőt.

 

Az ország egyik legnagyobb esküvői cipő kollekcióját » találjátok meg nálunk, nem horribilis árakon, nektek csak a partnerről kell gondoskodni, a többit mi elintézzük!

 

 

 • Hol lesznek a próbák?

A szalon Gyálon van, Árpád utca 13.

Bővebb infó itt:

http://www.anderella.hu/hu/kapcsolat

 

 • És hogy hogyan is néz ki, mire számíthatsz, ha benézel hozzánk?

Ilyesmire:

 

További képeket a szalonról itt találtok »

 • Ki fog várni benneteket, kivel próbáltok?

Az esetek java részében én foglak várni benneteket, a nevem dr. Ézsiás- Baka Andrea, a szalon tulajdonosa és vezetője vagyok.

Személyes érintettségem miatt is kiemelten fontos, hogy itt valóban úgy érzettétek, hogy önmagatok lehettek, nem kell aggódni semmi miatt, velem mindent bártan meg tudtok beszélni, és minden esetben egy jó hangulatú, bulis próbára számíthattok.

 

Ha szeretnétek, még cipőt, ékszereket, is segítek választani, és megbeszéljük a haj- és smink ötleteket is, hiszen a sok kis apróság teszi majd teljessé a végeredményt!

Nagyon nagy szeretettel várlak benneteket!

 

 • Újdonság!!! Barátnős csomag 

Legjobb barátnők csomagunk továbbra is siker program!

Gyertek el hozzánk a barátnőddel, és ha mindketten nálunk találtok rá a megfelelő szalagavató ruhára, akkor mindketten -15% kedvezményt kaptok a ruhák kölcsönzési árából.

Az időpont egyeztetésekor jelezzétek ki az a barátnő, akivel jelentkeztek a csomagra. Természetesen külön időpontban lesznek a próbák, csupán annyi kell, hogy hivatkozzatok egymás nevére, és mondjátok: „BARÁTNŐS CSOMAG”!

Szalagavató ruhák kölcsönzési ára és időpontegyeztetés »

Ezután már csak élvezni kell a szalagavatót, és azt azt követő bulit!

Koccintás!

Tipp:

Ha ezek után marad még egy kis energiátok, javasoljuk, hogy menjetek ki a szabadba, és készítsetek egymásról néhány igazán kreatív fotót a sötétedő esti égbolt alatt.

Ha esetleg profi képekre vagytok, akkor kérjétek fel a szalagavatós esemény teljes fotózására Majoros Zolit, aki a mi fotóinkat is készíti! Igazán jófej, és segítségetekre lesz minden kis őrült ötlet megvalósításában!

Elérhetőségét itt találjátok:

https://www.majartphotography.hu/

Egy kis ízelítő a kölcsönözhető ruhákból (További képek a szalagavató ruha fotózásunkról itt találhatóak »):

 

 
Az oldal tetejére