Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hercegnő Garancia!

 

Nos, elérkezett az idő, és megmutatjuk nektek mi hogyan dolgozunk, és nem csak megmutatjuk, de garantálunk azért, hogy amit itt most olvasni fogtok az a valóságban is eszerint fog zajlani, ha hozzánk jöttök.

 

 

Ha mégsem úgy történne, ahogy arra számítatok, akkor élhettek az Anderella Wedding Boutique egyedülálló „Hercegnő Garancia” nyújtotta lehetőséggel!

 

Ez a következőt jelenti:

Az Anderella Wedding Boutique azzal a céllal jött létre, hogy minden menyasszony számára meg tudja adni azt a csodálatos érzést, hogy azon a bizonyos egy napon, egyedülálló, kivételes és minél különlegesebb lehessen, ő legyen a legszebb hercegnő. Ehhez szerintünk kell az az érzés, hogy egy olyan ruhában állhasson az oltár elé, mely ruha csakis kizárólag rajta volt előtte. A ruha a menyasszonnyal együtt kel életre, hisz akkor csodás egy menyasszonyi ruha, ha olyan viseli, aki érti, szereti a ruhát és együtt válnak tökéletessé. Ez a tipikus, „mintha csak ráöntötték volna..” eset.

 

Ezt nem könnyű sem megtalálni, sem elérni. Ezzel mi is tisztában vagyunk, és segíteni szeretnénk a menyasszonyainkat, hogy biztosak lehessenek a döntésükben, és abban, hogy amit választottak, az a tökéletes ruha.

 

Emiatt hoztuk létre a Hercegnő Garanciát, hogy menyasszonyainknak ne kelljen a következők miatt aggódnia: „biztos jót választottam, tényleg ez a megfelelő, ez a legszebb, nem volt jobb valamelyik másik ruha”…

 

Számunkra tényleg az a legfontosabb, hogy a lányaink felhőtlenül boldogok legyenek, és ne kétségek között bizonytalankodjanak. Nincs annál jobb érzés, mint látni, amikor egy menyasszony rátalál az ő tökéletes ruhájára, és figyelemmel kísérni, hogy az édesanyja, a testvére, a barátnője mit érez amikor rájönnek, a lány tényleg férjhez megy, és teszi ezt abban a csodás ruhában amit abban a pillanatban látnak meg rajta.

 

Tehát, ha eljöttök hozzánk, számíthattok rá, hogy csakis veletek foglalkozunk az egész szalonban. A teljes bemutató teremben csak ti lesztek egyedül, minden figyelmünk kizárólag rátok irányul. A cél pedig közös: megtalálni azt „A” ruhát, melyben azt érzitek, igazi hercegnők vagytok!

Ha ez megvan, örülünk nagyon veletek együtt, megbeszélünk mindent, ami tudni kell az átadásról, mikor hogyan viszitek majd el tőlünk a menyasszonyi ruhát, kell-e alakítani stb.

 

Ezek után szépen hazamentek, és cikáznak majd ezerrel a gondolatok, átgondoljátok újra a napot, mi minden történt veletek. Ekkor előjön minden kérdés, kétely, esetleg kétség. Ez is teljesen normális, ne ijedjetek meg tőle!

 

Ha nem vagytok nyugodtak, úgy érzitek mégis rosszul döntöttetek, valami nem a legjobb, nem vagytok biztosak már benne, hogy azt a ruhát szeretnétek, akkor az átadás előtt (ha nem kellett rátok alakítani, vagy teljesen levágni pl. az alját) eljöttök hozzánk, és azt mondjátok, élni szeretnétek a Hercegnő Garancia lehetőségével. Mi ezt tudomásul vesszük, és visszaadjuk nektek a ruha teljes előre már kifizetett vételárát.

Ezt azért tesszük, hogy bennetek ne maradjon rossz érzés, ha mégis valamelyik másik ruhát szeretnétek, és emiatt veszítsetek el egy csomó pénzt.

Szóval nem kell aggódnotok, ha mégis visszaléptek, akkor becsületesen visszaadjuk a ruha vételárát, és megköszönjük nektek, hogy eljöttetek hozzánk, és adtatok egy lehetőséget arra, hogy nálunk találjátok meg a menyasszonyi ruhátokat.

 

Ezt jelenti a sajátos Hercegnő Garancia, hogy bár megegyeztünk, és kiválasztottátok és kifizettétek a ruhát, mi mégis visszaadjuk a teljes vételárát. Sőt mi több, hogy éreztessük veletek, hogy semmilyen rossz érzés nem maradt bennünk, ha mégis visszaléptek, számíthattok egy aranyos kis meglepetésre is, mellyel sok boldogságot kívánunk nektek a közelgő esküvőhöz…

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Promociók
Az oldal tetejére