Tudnivalók | Szállítási és fizetési információk

 1. Szállítási módok

 2. Melyik Postaponti átvételt válasszam?

 3. Szállítási költségek

 4. Szállítási határidők

 5. Fizetési módok, feltételek

 

 I. Szállítási módok

 

 1. Kiszállítás PostaPontra

A megrendelt termékek biztonságos, pontos és gyors kiszállítása érdekében mi a Magyar Posta Zrt. csomagküldő szolgálatot választottuk. A nagy múltra visszatekintő, megbízható MPL futárszolgálat országosan a legszélesebb átvételi lehetőségekkel igyekszik biztosítani, hogy a te igényeid szerint ott és akkor vehesd át a megrendelésedet, ahol neked leginkább tetszik. Válassz kiszállítást országosan a több mint 2550 posta, a 125 MOL kút, a 115 Coop PostaPont vagy az 50 Csomagautomata egyikébe.

 

 1. Házhoz szállítás

Viszont ha számodra az az előnyös, hogy otthonod kényelmébe, haza vigyék a csomagodat, akkor rendeld házhoz! Ebben az esetben is az MPL futárszolgálattal juttatjuk el hozzád a megrendelt terméket, munkanapokon 8:00 -17:00 óra között.

 

 1. Személyes átvétel az Anderella Wedding Boutique budapesti bemutató termében

Természetesen arra is van lehetőség, hogy személyesen gyere el hozzánk és az Anderella Wedding Boutique bemutató termében magad vedd át a kiválasztott termékeket. Ha ezt a megoldást választanád, akkor szívesen látunk egy előre megbeszélt időpontban.

 

 II. Melyik Postaponti átvételt válasszam?

 

Egy kis segítség, hogy melyik Postaponti átvételt miért érdemes választani.

Miért érdemes CSOMAGAUTOMATÁBA rendelned?

 • Mert az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Itt megnézheted a Posta interaktív térképén, hogy neked melyik esik útba, vagy letöltheted a teljes listát innen »!
 • Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a Csomag automaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyezték el, ahol egyébként is megfordulsz.
 • A rendelésedet bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted.
 • Nem kell a munkahelyeden vagy otthon átvenned a csomagod.
 • A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.
 • A küldemények maximális tömege 20 kg.

Miért érdemes MOL- COOP PostaPontra rendelned?

 • Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatod a csomagod. Itt megnézheted a Posta interaktív térképén, hogy neked melyik esik útba, vagy letöltheted a MOL PostaPontok teljes listáját innen », illetve a Coop PostaPontok teljes listáját innen »!
 • SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ahogy te szeretnéd.
 • Csomagodat 5 munkanapig megőrzik – ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
 • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
 • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
 • A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.
 • A küldemények maximális tömege 20 kg.

Miért érdemes POSTÁRA rendelned?

 • Mert országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod. Itt megnézheted a Posta interaktív térképén, hogy neked melyik esik útba, vagy letöltheted a teljes listát innen »!
 • Csomagodat 5 munkanapig megőrzik – ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz.
 • A csomagod felvételét összekötheted más postai ügyeid intézésével.
 • Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérned a csomag átvételére.

 

 III. Szállítási költségek

 

 • 25.000 Ft alatti vásárlás esetén:   1800 Ft
 • 25.001 Ft feletti vásárlás esetén:  1200 Ft
 • 50.001 Ft feletti vásárlás esetén:   500 Ft
 • 65.001Ft feletti vásárlás esetén   INGYENES!

* A fenti szállítási költségek előre utalás esetén érvényesek, az utánvétes fizetés minden esetben többletköltséggel jár, melynek összege: 500Ft.

* Amennyiben a csomag visszaérkezik, mert a címzett nem veszi át, az újbóli kézbesítés teljes költsége a megrendelőt terheli!

* A szállítási költségek Magyarország területén belül érvényesek, Magyarországon kívüli szállítási cím esetén külön ajánlatot kell kérni!

 

  IV. Szállítási határidők

 

1.

Raktárról történő megrendelés estén a szállítás határideje előre utalásos fizetési mód esetén, a rendelés összegének számlánkra történő megérkezésétől számított 2-6 munkanap. Miután a csomagot átadtuk a Magyar Posta Zrt. MPL csomagküldő szolgálatának a kiszállítás 2 munkanapon belül megtörténik, amelynek időpontjáról e-mailben és sms-ben is tájékoztatást kapsz.

2.

Raktárról történő megrendelés estén a szállítás határideje utánvétes fizetési mód választása esetében, a megrendelésed beérkezésétől számított 3-8 munkanap. Miután a csomagot átadtuk a Magyar Posta Zrt. MPL csomagküldő szolgálatának a kiszállítás 2 munkanapon belül megtörténik, amelynek időpontjáról e-mailben és sms-ben is tájékoztatást kapsz.

3.

Rendelhető termékeink (lásd menyecske ruhák) szállítási ideje a gyártás miatt hosszabb időt vesz igénybe. A menyecske ruhák készülhetnek minden, a mérettáblázatban található egyéb méretben. Ebben az esetben a gyártási idő 4-5 hetet vesz igénybe, és a kiszállítást csak ezután tudjuk megkezdeni. Biztonsággal azt tudjuk vállalni, hogy a rendelésed 5-6 héten belül átveheted az általad kiválasztott Postaponton, vagy személyesen az Anderella Wedding Boutique budapesti bemutató termében.  A kedvezőbb kiszállítási feltételek miatt javasoljuk az előre utalásos fizetési mód választását.

 

    V. Fizetési módok, feltételek

 

Áruházunkban az alábbi fizetési módok közül azt válaszd, amelyik számodra a legkedvezőbb:

 

 1. Előre utalás bankszámlánkra

 

Ennek a fizetési módnak egyik nagy előnye, hogy nem terhel téged az utánvét költsége, annyit kell fizetned amennyi a megrendelésed pontos végösszege!

A megvásárolt termékek árát kérjük a vásárlástól számított 3 munkanapon belül utald el nekünk. A megrendelésed után visszaigazoló e-mail küldünk az általad megadott címre, mely tartalmazni fogja az utalás adatait és a pontos összegét is.

 

Az átutalást erre a címre kérnénk teljesíteni:

 

Kedvezményezett cég neve:

WANDERA KFT.

Kedvezményezett cég székhelye:

6726 Szeged; Cinke utca 1/5

Kedvezményezett számlaszáma FORINTBAN történő fizetés esetén:

10918001-00000462-25350012

SWIFT CODE:

BACXHUHB

Kedvezményezett bankja:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

1054 Budapest; Szabadság tér 5-6

 

 

A webshopban feltüntetett EUR árak árfolyama: 1 Euro = 315 Forint.

Az árfolyam a Wandera Kft. saját árfolyama, nincs közvetlen összefüggésben a pénzintézetek árfolyamaival.

 

A rendelésed teljesítését csak a pontos, és teljes összeg számlánkra való beérkezést követően tudjuk megkezdeni.

Kérjük, hogy a közlemény rovatba tüntesd fel a visszaigazoló e-mailben található megrendelési számot. Megköszönjük, ha ezzel segíted a munkánkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy minden rendelést mielőbb és pontosan teljesíteni tudjuk.

Az összeg jóváírása után máris megkezdjük a csomagod előkészítését (lehetőségeinkhez mérten igyekszünk még aznap), hogy mielőbb megkaphasd a kiválasztott menyasszonyi ruhát, menyecske ruhát, és minden kiegészítőt! A szállítás határideje az összeg számlánkra történő megérkezésétől számított 2-6 munkanap.

 

 1. Postán történő befizetés

 

A megvásárolt termékek árát kérjük a vásárlástól számított 3 munkanapon belül fizesd be postai rózsaszín csekken, a fent található cég nevére és számlaszámára.

Minden egyéb feltétel megegyezik az előre utalásos fizetési móddal.

  

 1. Utánvéttel történő fizetés

 

A megrendelt termékek árát a kiszállításkor az MPL csomagküldő szolgálat munkatársának kell készpénzben kifizetni, vagy ha PostaPontra rendelsz, akkor az átvétel helyén kell fizetned. Bizonyos átvételi helyeken bankkártyás fizetési lehetőség is van, erről előzetesen tájékozódni érdemes.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az utánvétes fizetés minden esetben többletköltséggel jár, melynek összege: 500Ft.

 

 1. Készpénzes fizetés bemutató termünkben

 

Amennyiben a kiszállítási lehetőségeink helyett a személyes átvételt választod, akkor gyere el hozzánk az Anderella Wedding Boutique budapesti bemutató termébe és vedd át magad a kiválasztott termékeket. Ehhez kérjük előre egyeztess egy időpontot az elérhetőségeink bármelyikén.

Bemutató termünkben csak készpénzes fizetési lehetőség van, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.

Euros fizetés esetén, bemutató termünkben csak papírpénzt fogadunk el. A visszajáró összeget minden esetben Forintban adjuk. Euró váltására, fémpénz elfogadására vagy visszaadására nincs lehetőség.