Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Őszi / Téli esküvői csodák…

Sokan elutasítják, sokan elvből kizárják, mások szerint lehetetlen és bosszantó, pedig ha valami mást, egy különleges hangulatot, egy kis csodát szeretnétek átélni az esküvő napján, akkor rendezzetek őszi vagy téli menyegzőt!

Az esküvők nagytöbbsége áprilistól szeptemberig kerül megrendezésre, melynek oka legtöbb esetben a meleg, kellemes idő.

Ha jobban belegondolunk nem is nagyon hallani egyéb okról, hogy miért van ilyenkor majdnem minden esküvő. Pedig van olyan, hogy nyáron is jól bőrig ázik a násznép, vagy olyan is, hogy esetleg fűteni kell áprilisban, vagy szeptemberben.

Most szeretnénk, ha egy kicsit belegondolnátok abba, mennyi előnye is lehet egy későbbi esküvőnek. Ha elengeditek azt, hogy „legyen meleg”, akkor szinte minden más megvalósítható a nyáron megszokottak közül, sőt mi több, olyan elemekkel egészülhet ki a nap, amiket sosem érhettek el 35 fokos melegben…

Az ifjú párnak, mert ugye ne csak a menyasszonyról essen szó, általában jóval több rétegű ruhát kell viselnie, hogy mindjárt a legalapvetőbbel kezdjük! A násznép nyáron csak beleugrik egy aranyos koktél ruhába, laza nyakkendő menetes öltönybe és kész is. De „szegény” menyasszony a jó sok rétegű tüll alatt nem mindig érzi komfortosan magát. Izzad, sokat kell inni, emiatt sokat is kell a mosdóba járkálni, ami szintén nem a legkényelmesebb egy hatalmas hercegnős menyasszonyi ruhában, vagy netán egy szűk sellő fazonú menyasszonyi ruhában…

Ezzel szemben ősszel még nincsen annyira hideg, jó esély van rá, hogy eső sem esik, és az esküvői ruhához a menyasszony bátran viselhet akár egy hosszú ujjú csipkés vagy szatén bolerót. Egyrészt nagyon jó esküvői kiegészítő, másrészt már léteznek olyan bolerók, amik szinte a menyasszonyi ruha részének tűnnek és szabadon variálhatóak. Még komplexebbé téve az ara megjelenését.

Az öltözék mellett szót kell ejteni a dekorációs lehetőségek széles tárházáról is. Az ősz páratlan színei számos ötletet adnak mind a terem díszítéséhez, mind a menyasszonyi csokor megtervezéséhez és elkészítéséhez.

A tél ezzel ellentétben csodás alapot jelenthet akár egy kristálytiszta hófehér, akár egy merészebb fekete-fehér elegáns hangulat és világ megalkotásában.

A menyasszonyi ruhák között ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek nemcsak a hófehér, hanem a pezsgő, a halvány pasztell színű, sőt a rendkívül elegáns fekete-fehér szín összeállítású ruhák is. Ezek a ruhák tökéletes összhangban lehetnek akár az őszi, akár a téli esküvői dekorációval.

Arról nem is beszélve, hogy az évszak adta lehetőségeket kötelező kihasználni a kreatív esküvői fotózáson. Egyediek lehettek ha téli tájon, vagy őszi erdőben sétálva fotóztok. Képzeljétek el, ha szerencsétek van és még hóesésben is részetek van, akkor abból milyen csodálatos képek születhetnek…

Mi csak bíztatni tudunk minden jegyes párt, hogy legyetek bátrak és formabontóak, persze a hagyományokat tiszteletben tartva, de tartsatok minél többen akár őszi, akár gyönyörű fehér téli esküvőt!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Az oldal tetejére